Vastgoedeigenaar/Gebruiker

Indien u nieuw vastgoed heeft gekocht, of als nieuwe gebruiker in een gebouw komt, is het van belang te weten welke installaties dit gebouw bevatten.

Heijne Installatie Management is gespecialiseerd in het inventariseren, inspecteren en optimaliseren van uw gebouwgebonden installaties. 

Wij kunnen een 0-meting verrichten op uw gebouw. Alle gebouwgebonden installatiecomponenten worden geïnventariseerd en conform de NL-SFB codering vastgelegd in een installatie cartotheek. 
Indien gewenst kan van alle installatiecomponenten de status worden vastgesteld middels de NEN 2767 methodiek.
Met deze gegevens kunnen we de toekomstige kosten aan uw gebouwgebonden installaties in een meerjarenplanning verwerken. Hierdoor weet u welke investeringen verspreid over een aantal jaren moet budgetteren.
Ook is het mogelijk om met de installatie cartotheek een bestek uit te schrijven zodat u uw onderhoudswerkzaamheden kan tenderen.

 

U als gebouwgebruiker weet hoe belangrijk een optimaal binnenklimaat is!

Indien u veel klachten krijgt over het binnenklimaat is er vaak een probleem met uw klimaat installatie. Heijne Installatie Management kan als onafhankelijke partij een klachtenonderzoek starten welke onderbouwd wordt door metingen aan uw installaties. Middels het opgestelde rapport kan de klacht gericht aangepakt worden. Het is ook mogelijk de oplossing van de klacht onder beheer van Heijne Installatie Management te laten uitvoeren.

 

 

Wilt u het onderhoud aan uw technische installaties uitbesteden, maar heeft u niet de expertise en tijd om dit te organiseren?

Heijne Installatie Management kan u ontzorgen op het gebied van onderhoudsaanbesteding, contracten en bijbehorend contractmanagement.

Of u nu het onderhoud wilt aanbesteden, of uw bestaande contract(en) wilt aanpassen, wij kunnen het juiste onderhoudsplan voor uw installaties opstellen. Tevens kunnen wij uw bestaande contracten controleren en indien gewenst de afgesproken KPI'S van uitbesteed onderhoud en/of de status van uw installatie nazien. 

 

Is uw installatie aan renovatie toe?

Heijne Installatie Management biedt u advies inzake renovatie.

Een goed werkende installatie is veilig, zuinig en draagt bij aan een comfortabele leef- en werkomgeving. Daar heeft u als eigenaar, beheerder of gebruiker baat bij.
Heijne Installatie Management heeft ruime ervaring in nieuwbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Of het nu gaat om conventionele of innovatieve duurzame systemen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Kijk gerust eens naar de diensten die Heijne Installatie Management u kan aanbieden.
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!